Här kan du se hela programmet för Voices from the Waters 2014.
Välj kommun i menyn ovan.

Eller ladda ner hela programmet som PDF:

Vi presenterar tillsammans ett omfångsrikt och spännande program som erbjuder något för alla åldrar. Det är fri entré till hela programmet!

 

Voices from the Waters etablerades i Indien av Bangalore Film Society som ett sätt att aktualisera livsviktiga vattenfrågor genom film, konst och samtal. Nätverkstan Kultur tog förra året initiativet till Göteborg och Sverige. I år har festivalen även (tag bort ordet skapat) satelliter i Ale, Kungälv, Lerum och Hamburgsund. Klicka på respektive ort så kan du se programmet för respektive plats - eller ladda ned hela programkatalogen!

 

Söndagen den 23 november öppnas dörrarna till Stensalen på Konstnärernas Kollektivverkstad i Hamburgsund för alla som vill se film och uppleva ljudkonstverk på temat vatten och hav. Därefter fortsätter programmet den 25 november på Trappan Bio i Kungälv och den 28 - 29 november äger ett omfattande program rum på Sjöfartsmuseet Akvariet och Hagabion i Göteborg. Lördagen den 29:e sker parallella aktiviteter och filmvisningar på Teatern i Ale Kulturrum, Nödinge och Dergårdsteatern i Lerum samt Tollereds Biograf.

 

 

Varmt välkomna!

 

Anders T Carlsson, Nätverkstan Kultur & alla festivalarrangörer

 

 

 

VOICES FROM THE WATERS
International Travelling Film Festival
23-29 november 2014